ABEM-SERVICE

Airco, fraai ontworpen en fluisterstil is.

Airco

Steeds meer mensen ontdekken het comfort van airconditioning op het werk, in de auto en thuis. Met een airco stijgt uw wooncomfort enorm zowel overdag, ‘s avonds en ‘s nachts. Stelt u zich eens voor: nooit meer slapen in een drukkend warme slaapkamer.

Wie het eenmaal gewend is, wil nooit meer zonder – zelfs niet in de winter. Met een airco zet u het binnenklimaat geheel naar uw hand, het hele jaar door. Aangenaam koel op warme zomerdagen en warm in de wintertijd. En altijd schone, frisse lucht. En dat allemaal met een compact apparaat dat tegenwoordig ook nog fraai ontworpen en fluisterstil is.

Voor vragen of een afspraak kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

ABEM-SERVIcE

Offerte aanvragen

Wij komen vrijwel altijd eerst het werk opnemen. Dat is altijd geheel vrijblijvend. Vervolgens gaan we aan de slag om een passende offerte te maken.
Indien u akkoord gaat met onze offerte ondertekent u het VLOK-opdrachtformulier die wij voor uw klus opstellen. Hierop staat vermeld welke werkzaamheden wij voor u gaan uitvoeren, de kosten en de bijbehorende prijsafspraken.
In overleg wordt een datum voor uitvoering van de opdracht afgesproken en vervolgens aan we aan de slag.
U krijgt altijd minimaal een jaar garantie op het door ons uitgevoerde werk. Vaak geldt er een uitgebreidere garantermijn. Dat hangt veelal samen met de gebruikte materialen e.d. 

Abem-Service

KVK nummer

KVK-nummer: 75948273

Contactformulier

Stel gerust uw vraag wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.